Kurs Yaratma Yolculuğunuzu Planlama


Kurs Yaratma Yolculuğunuzu Planlama  

Tebrikler! Harika bir Sanat Yaşamı kursu yaratma yolculuğuna başlama yolundasınız. Herhangi bir iyi yolculukta olduğu gibi, harita üzerinde yolunuzu bilmenize yardımcı olacak bu döküman tam size göre. Planlamanıza yardımcı olması için b Süreciniz (ve yol boyunca birkaç anahtar yönlendirme ile ders konunuzu belirlemenize yardımcı olacağız).  

ÖNEMLİ # 1: HEDEF TARİHİNİZİ ALIN  

Sanat Yaşamı'ndaki ortalama eğitmen, kursunu 30 gün içinde yayınlar. Bunu göz önünde bulundurarak bir yayın hedef tarihi seçin. Hiç kimse programınızı sizden daha iyi bilmiyor, ama burada akılda tutulması gereken birkaç şey var. Niyetiniz nedir? Kursunda tam gün çalışıyor musunuz? Geceleri? Hafta sonları? Kurs içeriğiniz var mı? Zaten hazır mı? Video prodüksiyon ekipmanınız var mı?  
 

Yayınlanma hedef tarihim: (Hedef tarihinizi belirleyin lütfen) 

 

ÖNEMLİ # 2: KONUNUZU SEÇİ 

Şanslısınız! Konunuzu seçmek için tamamen ayrı bir çalışma sayfamız var (Çalışma kitabı 3. sayfasında). 
 

Kursumun konusu: (Kursunuzun konusunu seçin) 

 

KILAVUZ # 3: ÇEVRİMDIŞINIZI YARATIN  

Bir harika haber daha! Kurs taslağını oluşturmak için bir çalışma sayfamız var. Yardım için sayfa 5e bakın. Bunu yaptıktan sonra (Kurs anahattınız nasıl görünmesi gerektiğini öğrenin) Anahattınızla ilgili ne zaman tamamlanmak istediğinize ilişkin bir hedef tarih belirleyin. Unutmayın, bu sizin kurs videolarınızı bitireceğiniz tarih demek değil. sadece kursunuzun yayını için planladığınız tarih anlamına gelir 

 
Taslağım aşağıdakiler tarafından tamamlanacaktır: (Kursunuzda yer alacak içerikleri tespit edin.)  



ÖNEMLİ # 4: TEST VİDEO ZAMANI!  

Elbette Bölüm 4'teki Test Videoları'na geçeceğiz - şimdilik, istediğiniz tarih için teknik kuruluma gidelim (kamera, ses, aydınlatma vb.) ve kursun geri kalanından geçtikten sonra geri dönüp bunu değiştirmekten çekinmeyin! 
 

Test videom şu şekilde tamamlanacak: (Test videosunu nasıl çekeceğinizi belirleyin.) 

 

ÖNEMLİ # 5: DERS VİDEOLARI TAMAMLANDI  

Yine Bölüm 4'te video prodüksiyonunu ele alacağız, ancak dersinizi ve videolarınızı yayınlanma hedef tarihinizden bir hafta önce denemek ve bitirmek iyi bir kuraldır. O zaman, Ek malzeme ve dersin pazarlama sayfasını parlatmak ve iyi bir şeyler yaratmak için tonlarca zamanınız olacak. 
 

Kurs videolarım şu şekilde tamamlanacak: (Burada kurs videolarının tamamlanma süresini belirleyin) 

 

ÖNEMLİ # 6: DERS İÇERİĞİ KOMPLE  

Kurs içeriğinizin kalanını tamamlayacağınız bir tarih seçin (ek videolar çıkabilir). Yardımcı materyaller, kısa sınavlar, kurs imajınız ve özeti - bu dersin bitirebilmek için oldukça iyi bir yöntemdir!  
 

Kurs içeriğim tamamen şu şekilde yapılacaktır: (Kursun içeriğini belirleyin) 

 

ÖNEMLİ # 7: DERS YAYINLANDI!  

Tebrikler - kurs oluşturma yolculuğunuz tamamlandı ve bu çalışma kitabı için bir aşamayı kaydettiniz! Eğer Kurs yayınlanma tarihiniz hedef tarihinizle aynıysa, gerçekten yetenekli bir plancısınız ve Hedef tarihinizden önce veya sonra bitirdiyseniz siz inanıyoruz ki. planlama için çok şey öğrendiniz.  
 

Bir sonraki kursunuzun aşaması! Kursum tamamlandı: (Kursun tamamlanma tarihi) 

 

BONUS KILAVUZ: DERS ONAYLANDI  

Yayınlandıktan sonra, kursunuz, Sanat Yaşamı Review ekibinin gittiği Review (İnceleme) sürecimize girer. Kursunuz boyunca size kişiselleştirilmiş geri bildirim gönderilir. Sonrasında bildirimlere göz kulak olduğunuzdan emin olun. İnceleme ekibimizden yayınlama için bir e-posta alacaksınız. Spam klasörünüzü de kontrol ettiğinizden emin olun çünkü bazen email orada olabiliyor, bu da bizi çok üzüyor! Genelde 48 saat içerisinde (hafta sonları olmasa da) dersi inceliyoruz..  
 
Kursum incelendi: (Kursunuzun incelenme tarihini not edin) 

Ders Konunuzu Farklılaştırmak  

Bir ders konusu seçmek, çevrimiçi öğretimin en önemli kısmıdır - sonuçta bu sizsiniz. çevrimiçi öğretme! Bununla biraz eğlenelim! Bir konu tanımlamak için bu çalışma sayfasındaki alıştırmaları kullanın Bu sizin için ilginç ve Sanat Yaşamı pazarına uyan bir yöntem olacaktır. 

Öncelikle - haydi küçük bir oyun oynayalım! Bir fincan kahve alın, not defterinizi çıkarın ve önünüzde olduğundan emin olun. rahat bir sandalyeye oturun - bir kaç dakikalığına öğrenci gibi davranacaksınız 

Alıştırma # 1: İdeal öğrencinizi anlatın. Kursunuzu kimin için yarattığınız öğrenci? Neyle ilgileniyorlar? Neden kursa gidiyorlar? Onları satın almak için motive eden şey Tabii? Onları tamamlamak için motive eden şey nedir?  
 
Aşağıdaki boşluğa şu ideal öğrenciyi tarif edin:  (İdeal öğrenciniz kim?) 

 

İyi iş! Şimdi hedef kitlenizi belirlediniz - kime bu rotayı yönlendirmelisiniz?  
 
Şimdi bir sonraki adıma geçelim: kursunuzu Sanat Yaşamı'nda 

Alıştırma # 2: Sanat Yaşamı.com adresine gidin ve kursunuzun geniş konusunuarayın. (İlk önce Kursunuzun geniş konusunutanımlamak için - Excel for Muhasebeciler , geniş konunuzExcel olacaktır. Dışarıda hangi kursların olduğunu ve  öğretmeyi düşündüğünüz konunun nasıl uyduklarını görünAşağıdaki boşluğa sizinkine benzer birkaç ders örneği yazınız.(eğer isterseniz kursun ücretini ve kaç öğrencinin olduğunu belirtmekten çekinmeyin) 

Geniş Konunuz Nedir: (Buraya geniş kapsamda konunuzu girin)  
 

 

Müthiş - Şimdi dersin konusu için bir "piyasa analizi" yaptın. Sadece bir adım daha atman gerekiyor! İdeal öğrenci personelinizi ve piyasa analizinizi bir araya getirmek, bu alıştırmanın son kısmı. İdeal öğrencinizi düşünün - kaydolmak istedikleri kursun konusu nedir? Ardından, piyasa analizi hakkında düşünün - bu ideal öğrencinin dersi Sanat Yaşamı’na nasıl uyar? Mesela Peyzaj 

 

Dersinizin konusu: (Dersinizin ayrıntılı konusunu girin) 

Farklı Konu Örnekleri:  

Konusuna bölünmüş ve farklılaşmış potansiyel kurs konularının listesine bir göz atın. konu. Sanat Yaşamı'nda sizinkiyle aynı isimde bir sürü kurs görürseniz endişelenmeyin. İnanıyoruz ki kişiselleştirilmiş eğitimin gücü ve sizin öğretme tarzınızla farkılaşacağınıza inanıyoruz ve bunu size garanti ediyoruz! - bundan farklı olarak diğer eğitmenler için de düşüncemiz aynıdır. 




Aynı konuda, ders vermeyi umduğunuz dersler varsa, nasıl yapacağınızı düşünün ve tarzınızı ondan farklı kılın. Kurs yapınızda aynı konular olacak mı? Videoların türünü dahil edeceğiniz alt başlıkları düşünün? Beyin fırtınası yapmaktan çekinmeyin, bu konuyu bu çalışma kitabının Anahat bölümünde ele alacağız 

 
Anahatınızı Oluşturma: Müfredatınızı çıkarı 

Daha önce konuştuğumuz gibi, bir kurs oluşturmak bir yolculuğa çıkmak gibidir. Benzer bir şekilde, rotanızın kendisi de bu yolculuğu takip etmeli. Bu çalışma sayfasıyla dersinizi yapılandırmaya devam edeceğiz 

 

DERS BÖLÜMLERİ:  
 

Öncelikle, kursunuzun nereye gittiğini düşünün - kursunuzda neleri anlatmayı düşünüyorsunuz? Konunuzun kapsamını belirleyin. Kursunuzun daha büyük alt konularını seçin - bunlar sizin kursunuz bölümleri olmalı (Örneğin, alt konu başlıkları altında Lezzetli Tatlılar Yapmakonusunda bir kurs hazırlıyorsanız, "Kek", "Kurabiye" ve "Pasta" alt konular olabilir. Aşağıya bölümlerinizi yazınız ve ayrıca bir giriş ve sonuç içerdiği de belirleyebilirsiniz. 

 

Kursun Alt Konuları 

 

Harika! Artık bölüm başlıklarınızı belirledikten sonra, bunları Müfredatınıza ekleyebilirsiniz. 
 

KURSUN DERSLERİ: 

Kurs Anlatım, kursunuzun asıl içeriğinin gittiği yerdir - videonuzu yüklersiniz (veya PDF'lerinizi, ses dosyalarınızı veya Mashup'larınızı) derslere ekleyin. Lezzetli Kek Yapmakursuna devam edelim. Tatlılar. Pastalarbölümünde üç farklı dersiniz olabilir: Vanilyalı Kek, Havuç Kek ve Çikolatalı Kek. Onları bu çalışma sayfasına yazmak yerine doğrudan Sanat Yaşamı Müfredatı aracına devam edin ve ekleyin. Dersleri nereye sürükleyip bırakabileceğinizi unutmayın. Kategorilendirmek isterseniz, ayrıca bir giriş ve sonuç da ekleyebilirsiniz 

 

BURADA, ÇEVRİMİÇİ ÇİZGİNİZİ YARATINIZDAN BAZI TUTMAK İÇİN BAZI ŞEYLER:  

 

Farklı bir kurs ilgi çekici bir kurstur ve ilgi çekici bir kurs harikadır! Farklı olmayı düşününDers türleri (dersinizin% 60'ı video olmalıdır. Gerisi size kalmış!) Her dersin bir giriş ve sonucu olmalıdır. Öğrencilere dikkat ediyorsanız onları test edin! Kısa sınavlar, çalışma sayfaları veya diğer katılım alıştırmaları ekleyin. Her bölüme girişler ve sonuçlar eklemeyi unutmayın!


Ders konunuzla çalışma hakkında Bu bir örnektir:




Yorumlar

Popüler Yayınlar